Veranda aanbouw

De veranda aanbouw zit vast aan uw huis. We zorgen er daarom voor dat uw veranda perfect past bij de stijl van uw woning. Als eerste bouwen we een palenconstructie, zodat de veranda stevig staat en goed vastzit aan de woning. Ook plaatsen we een betrouwbaar, waterdicht dak, zodat er bij regen geen lekkage ontstaat. Als u dat wenst plaatsen we een lichtstraat op het dak, zodat het licht blijft in de woonkamer. U kunt de aanbouw laten verfraaien met een mooie, afwerking aan de binnenkant, verlichting, terrasverwarming, glazen wanden, stopcontacten, een open haard, zonwering.

Tuinkamer

Een tuin veranda staat los in de tuin, tegen de schutting of tegen uw schuur aan. Het is als het ware een tuinkamer, die u geheel in uw eigen stijl kunt vormgeven en inrichten. U kunt uw eigen ideale zithoek creëren. Alles is mogelijk: vlonders, zonwering, verlichting e.t.c.

Terrasoverkapping – hout of aluminium

U kunt gaan voor een houten terrasoverkapping of een aluminium terrasoverkapping. Aluminium heeft als voordeel dat u hier geen onderhoud aan heeft. Als u een houten terrasoverkapping wilt heeft u keuze uit diverse soorten hout: douglashout, Zweeds rabat, eikenhout, geïmpregneerd vurenhout, enzovoort. Het is maar net wat u mooi vindt.