Reacties van klanten

Henry Corbijn Timmerservice heeft in onze achtertuin een prachtige tuinkamer gerealiseerd. De uitvoering verliep op rolletjes. De gebruikte materialen en de afwerking zijn van een hoog niveau. Je herkent de hand van de meester! Regelmatig krijgen wij daar complimenten over van vrienden en bezoekers.

Wij hebben nu een heerlijke plek om te werken, ons terug te trekken en vrienden te ontvangen.

Ingrid en Roy Hildenbrant, Tuinkamer

Timmerman Henry Corbijn levert al vele jaren piekfijn vakwerk aan ons huis. Zoals nieuwe ramen en kozijnen, soepel schuivende kastdeuren en het opleveren van een splinternieuwe zolderkamer. Henry bedenkt, voert uit en staat altijd klaar met advies en oplossingen op maat. Warm aanbevolen!

Bart Roozendaal en José Zoutenbier, Middelburg, Zolderkamer

De afgelopen maanden heeft Henry Corbijn Timmerservice ons rijksmonument in Middelburg verbouwd en het resultaat mag er wezen! Henry en zijn compagnon Roefus hebben oog voor de details van oude panden en hebben goed en oplossingsgericht meegedacht met onze plannen voor de verbouwing. Deze samenwerking zorgde ervoor dat bijna alles in eigen hand bleef, de ‘lijntjes’ kort waren, de communicatie soepel verliep en de kwaliteit goed is. Kortom; we zijn erg tevreden!

Sikko en Olga Wittermans, Rijksmonument