Aanbouw

Wat wil aan je huis verbouwen, verbeteren of vernieuwen? Wil je meer vierkante meters of een andere indeling.

Als je je huis gaat verbouwen of renoveren, kun je overwegen om in je plan energiebesparende maatregelen mee te nemen, waarmee je de energie die je opwekt beter kunt behouden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het plaatsen van zonnepanelen
  • Een warmtepomp
  • Isolerend glas
  • Isolerende kozijnen
  • Spouwmuurisolatie
HCTimmerservice- Kozijnen
HCTimmerservice- Kozijnen

Ook bestaande kozijenen kunnen we renoveren of herstellen

Als je jouw huis gaat verbouwen, is het soms mogelijk in aanmerking te komen voor subsidies in je gemeente of om de energiebesparende maatregelen mee te financieren in je hypotheek. Door je huis te verduurzamen, bespaar je mogelijk niet alleen op je energiekosten, maar verbeter je vaak ook het woonklimaat in je huis (qua temperatuur en geluid) en draag je bij aan een beter milieu. Bovendien investeer je in je huis, waardoor de waarde mogelijk stijgt.

In sommige gevallen heb je voor je huis verbouwen of slopen een vergunning nodig. Bij de gemeente, en online met de Vergunningscheck op omgevingsloket.nl, kun je alvast checken of je plan past binnen het bestemmingsplan van de gemeente en of je voor jouw verbouwing een vergunning nodig hebt. En zo ja, welke vergunning je nodig hebt.

Als we samen alle afspraken hebben vastgelegd en de eventuele vergunningen zijn geregeld, kan de verbouwing/aanbouw beginnen.